Ze zullen weer lekker smaken

Druiven verkoop in Mea Vota gaat van start.

Op vrijdag 25 augustus 2023 start Mea Vota met haar vrijwilligers de verkoop van haar druiven. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. De oogst start vanaf vrijdag 25 augustus en de verkoop zal tot eind september plaats vinden. De verkoop vindt plaats in de druivenkas, EN  ER  KAN  OOK  GEPIND  WORDEN.

Op de verkoop dagen zijn niet alleen de druiven te bezichtigen, maar is er ook de mogelijkheid om onze wijnen te kopen.

Ook zijn de kassen te bezichtigen die door de jaar heen met de financiële bijdrage van de opbrengst van de druiven, vrienden en diverse sponsoren zijn gerenoveerd, er zal weer fondswerving plaats vinden om nog een laatste kas te renoveren op het historische Tuinbouw Museum Complex Mea Vota.

Mea Vota bestaat alweer 15 jaar en in die periode is het complex met zijn historische kassen en museum een begrip geworden in de wijde omgeving in Lingewaard en de BETUWE.

Het jaarlijkse Druiven feest en het 15-jarig bestaan kunnen we vieren op 9 september met onze sponsors vrienden en vrijwilligers, de vrienden kunnen ook langskomen tijdens de openings tijden om hun jaarlijkse kg druiven en een fles wijn op te halen.

Heeft u de Huissense druif al geproefd?